Sergiu & Ana – Love Story în Milano

Sergiu & Ana

Milano, 11 iunie 2022

videografi: Marius Axinte | Marian Pricope
dronă: Marian Pricope
editor: Marius Axinte
fotograf: Cristiano Mieli | www.mielifoto.com
asistent foto: Cristina Patricia
make up artist: Diana Sava
hair stylist: Diana Jechiu
rochie de mireasă: Sposimmagine Abiti da sposa
costum mire: Daniel Robu
nașii: Ion și Dana Troacă
ornamente: Ionela Andreea Tomulescu | Deea Accesorii
restaurant: ristorante IL BOCCHI
coreografie: Ikim Arts Academy 
band: Aliona si Oleg Lozinschi
dj, fum și artificii: Ady Maco Dj
sax: Mihael Roman
moment artistic: Ansamblu Vatra
prăjituri: Torturi la comandă
s-a filmat în: Milano|Lago di Garda|Sirmione|Bergamo|Cassano D’adda|Tre Cime|Lago di Braies

Sergiu și Ana și-au dorit o nuntă unică de care au și avut parte.
Dacă ar fi să-i descriu pe Sergiu și Ana, i-aș descrie ca pe doi oameni foarte faini, plini de viață care se iubesc foarte mult!
Povestea lor a început în septembrie 2021 când am realizat pentru ei o ședintă love story și un clip save the date, prin care au anunțat oficial data nunții. Au fost 2 zile pline de emoții în care am descoperit multe lucruri despre ei, povestindu-ne întreaga lor povestea de dragoste. Tocmai de aceea am încercat să filmăm în multe locuri cât mai reprezentative pentru ei. Am râs și ne-am distrat cu ei, dansând în aer liber sau alergând între porumbei prin piața Duomo și stații de metrou. Nefiind suficient de obosiți, ne-am hotărât imediat să nu dormim și să plecăm din Milano spre Sirmione pentru a admira răsăritul de pe malul Lacului Garda. Ne vom aminti de acel răsărit pentru tot restul vieții, fiind unul dintre cele mai frumoase pe care le-am filmat vreodată. După ce am cutreierat străzile din Sirmione, ședința love story a luat sfârșit pe o barcă cu motor.

Ziua nunții a început în lacrimi. Lacrimi de bucurie, atât pentru Sergiu, cât și pentru Ana, din cauza faptului că și-au scris în secret declarații de dragoste, pe care noi – „complici de profesie” – le-am ascuns în camerel în care se pregăteau. Ne bucurăm enorm că am putut participa la această surpriză plăcută.
Dacă ar fi să alegem un moment care ne-a plăcut cel mai mult la nunta lor, slujba din Biserică ar fi cu siguranță unul dintre momentele pe care le-am alege. Rareori întâlnești preoți atât de faini. Ne-a impresionat și faptul că au ales să intre în restaurant în clipul save the date pe care l-am realizat cu mare drag, dar și faptul că ne-au prezentat în fața tuturor cu atâtea cuvinte de laudă. Ne-am simțit flatați. Ady Maco a dat startul petrecerii, alături de Aliona și Oleg Lozinschi și grupul de dansatori profesioniști din Torino „Ansablu Vatra”.  Nunta a fost pe placul nostru, iar gașca lor de prieteni a fost sufletul petrecerii!

Duminica pe la miezul nopții, imediat după nuntă, împreună cu mirii și fotograful, am plecat din Milano spre Lacul Braies pentru a face ședința after wedding. Plecasem atât de devreme să prindem răsăritul pe malul lacului. Vibe-ul nostru foarte bun s-a spulberat în jurul orei 5 dimineața când am ajuns în Braies și afară ploua foarte tare. Totuși, nu ne-am pierdut speranța și am decis să așteptăm în mașină. Chiar dacă am ratat răsăritul, ne-am bucurat că ploaia s-a oprit în jurul orei 9 dimineața și am reușit să realizăm o ședinta foarte faină în acea zonă de vis. În timpu ședintei, a fost idea lui Cristiano Mieli de a ne deplasa aproximativ 2 ore cu mașina pentru a mai face o ședință after wedding în a doua jumatate a zilei în munții Tre Cime. Deși vântul a fost foarte puternic, acest lucru nu ne-a împiedicat să ridicăm drona și să filmăm frumusețea acelui loc minunat. Cadrele pe care am reușit să le filmăm cu drona, au contribuit la farmecul și autenticitatea filmului de nuntă. Împreună cu Sergiu, Ana și Cristiano, am explorat acea zona impresionantă, ma râs, am înghețat de frig, dar am capturat și momentele pline de emoție.

Suntem onorați că am avut ocazia să surprindem aceste cadre de vis și să creăm un film care va fi o amintire prețioasă pentru ei și familia lor. Dar cel mai important, suntem onorați că am cunoscut doi oameni foarte faini și plini de viață.

Sergiu & Ana - Best Moments

Sergiu & Ana - Save the Date

Sergiu & Ana - Teaser

Tre Cime - Backstage

Sergiu și Ana și-au început călătoria la înălțimi incredibile, în faimosul lanț muntos Tre Cime, din Dolomites, cu un vânt puternic care le-a făcut inima să bată și mai tare. Cu toate că vântul a fost foarte puternic, acest lucru nu a reușit să ne împiedice pentru a filma frumusețea acelui loc minunat. Cadrele pe care am reușit să le filmăm cu drona, au contribuit la farmecul și autenticitatea filmului de nuntă. Împreună cu Sergiu, Ana și Cristiano, am explorat zona impresionantă, ma râs, am înghețat de frig, dar am capturat și momentele pline de emoție.

Lago di Braies - Backstage

Deși am început ziua într-un mod neașteptat, cu o ploaie torențială care a făcut să ne îngrijorăm că vom pierde cea mai importantă parte a zilei, după doua ore petrecute în mașină, norii au început să se destrame iar noi am reușit să ajungem pe malul lacului Braies pentru a surprinde momente magice care vor fi amintite pentru totdeauna. Împreună cu Sergiu, Ana și Cristiano, am explorat zona lacului Braies și am creat imagini uimitoare care au capturat esența acelei zile speciale. Lumina naturală a răsăritului, muntele din depărtare și lacul, au creat o atmosferă incredibilă pentru ședința foto-video, iar Sergiu și Ana au reușit să transpună toată emoția acelei zile într-un mod autentic și emoționant.

mieli_foto_fotografo_matrimonio

4 Comments

 1. Pot confirma spusele tale Marius fară să mă gândesc de 2 ori că aceasta a fost cea mai spectaculoasă nuntă la care am participat. Mirele s-a implicat mult și în socializarea cu staff-ul și în persoanele abia cunoscute care avea să facă parte din nuntă. Relațiile s-au creat, iar oamenii s-au implicat și sufletește și a ieșit o nuntă de pomină.
  Acesta e și scopul unei nunți în cele din urmă și anume ca lumea să-și amintească cu drag și amintirea să fie vie – ca atunci când afirmi că parcă ieri a fost.
  Îmi amintesc foarte bine tot ce s-a întamplat pe parcursul acelor zile pentru că am fost atras și implicat din subconștient de către Sergiu.
  Bine, și acum poate vă întrebați ce rost mai au pozele? Fotografiile se folosesc ca și bullet points la un slideshow. Sunt ca să pornească momentul povestirii și ca să fii sigur că oral nu s-a omis nimic din narațiune, sunt ca să descrie 1000 de cuvinte într-o secundă, sunt ca să te întorci în timp și să faci o comparație cu cine ești ajuns acum.
  În fotografiile astea este ceva amuzant, o trăsnaie, o umbră interesantă, o găselniță tehnică, o iluzie optică, un mesaj subtil – ceva ce, de multe ori, numai noi doi ( eu și Cristina Patricia) putem înțelege și savura. Și suntem foarte competitivi chiar și când vine vorba despre acest „cadou” pentru celălalt, pentru că amândoi vrem să fie surpriza cât mai mare, trăsnaia cât mai haioasă etc. Nu știu exact când și de ce am ajuns să facem asta, dar cred că are o legătură cu relația noastră unul cu altul și cu fotografia. O lungă relație neserioasă.
  Dar să ne întoarcem la a noastră poveste și să amintim ce a fost frumos.

  • Exact așa cum spui, această nuntă va fi una de care ne vom aminti cu drag în anii următori. La cuvintele tale aș adauga și faptul ca cuplul a avut un un grup fain de prieteni, care au contribuit foarte mult la reușita petrecerii.

 2. Întotdeauna fantastic, plin de creativitate, emoții non-stop. Bravo Marius, Dumnezeu sa te ajute sa faci filme frumoase pt toți mirii care doresc ca peste ani și ani sa retrăiască aceleași emoții ca în ziua nuntii!! Felicitări!

  • Suntem extrem de bucuroși că un film de nuntă realizat de noi a reușit să te emoționeze. Nu facem altceva decât să reproducem ceea ce se întâmplă în acea zi, prin viziunea noastră.

Lasă un răspuns

CONTACT

Povestea ta poate fi si mai frumoasa

Fiecare poveste este unica!

×

 

Salut!

Ma bucur enorm ca esti aici si ne apreciezi munca.  Contacteaza-ma pentru a raspunde la toate intrebarile tale.

×