Wedding Films

 Povestea voastră poate fi și mai frumoasă!

Fiecare cuplu este unic și are o poveste unică de spus. De aceea ne place să surprindem fiecare poveste în parte și să o transformăm într-un film unic de nuntă. Misiunea noastră este să creăm un film de nuntă care să trezească exact aceleași sentimente peste 20 de ani. Oricât de expresive sunt fotografiile, un film de nuntă bine realizat poate transmite mult mai bine atmosfera unui eveniment. Și asta pentru că un film de nuntă are muzică, voce și sunet real. De aceea, fiecare film de nuntă al nostru este diferit și unic. Spune-ne povestea ta și lasă-ne să surprindem emoțiile uneia dintre cele mai frumoase zile din viața ta.

Recenzii!

Am fost onorată să vă cunosc. Persoane deosebite. Atât de discreți, profesioniști cu siguranță. Nu puteam alege mai bine de atât! Suntem nerăbdători să vedem filmul nunții. Tot respectul!
Nici nu as ști de unde sa încep. Despre Marius Axinte as putea scrie mult și multe dar ma voi concentra pe esențial. "Fauritorul de amintiri" l-am numit eu, pentru ca asta face el: creează amintiri eterne. Este un profesionist, un videograf care pune pasiune, dragoste și suflet în tot ceea ce face. A sosit momentul mult asteptat: sa ne uitam la un video de-a lui si sa realizam ca de data aceasta protagoniști suntem noi! Ne-am simțit rege și regina, iar tu, ca intr-un basm, ai creat și ai adăugat file in "povestea noastră" și ai făcut ca momentul mult asteptat sa devină magic. Multumim nespus pentru sfaturile date înainte si în ziua evenimentului, pentru profesionalismul de care ai dat dovada, pentru seriozitatea în prestarea serviciilor, și nu în ultimul rand, multumim pentru prietenie. Recomand cu drag, un profesionist cu suflet, de suflet și pentru suflet! Chapeau, Marius Axinte!!!
Devotament, artă, răbdare, pasiune, implicare și profesionalism: astea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte când ma gândesc la Marius. Are o imaginație de neegalat. Pozitiv și energic, astfel încat fiecare poveste pe care o creează redă emoții de nedescris. Face totul cu multă grijă, știe să destindă atmosfera astfel încăt să te simți cât mai natural. Datorită pasiunii sale, am ramas cu amintiri minunate. Recomand cu mare încredere!
Înainte de a alege un profesionist pentru a ne crea o amintire cu cea mai frumoasă zi din viața noastră am căutat mult. În final, am decis ferm că Marius împreună cu echipa sa, Axinte Films, sunt cei mai buni din sector, chiar dacă nici nu îl cunosteam! Dar pană la urmă a fost mult peste așteptările noastre! Aș recomanda acești profesioniști mii de ori! Pe noi ne-a lăsat fara cuvinte! Recomand cu cea mai mare încredere! Pe langa toate astea, sunt persoane minunate! A fost o placere pentru noi de a-i cunoaste și a colabora împreună. Pe viitor avem deja videograful nostru de încredere! Îți mulțumim din suflet pentru tot Marius!👏👏😊
Marius, videograful și prietenul nostru care, pe lângă clipurile primite, ne-a lăsat în memorie amintiri vii care ne revin și ne bucură de fiecare dată când vorbim despre evenimentul nostru. Aș putea laudă la nesfârșit frumoasele cadre realizate de Marius, dar ceea ce este un mare succes în imaginea evenimentului nostru este alcătuit din multe mai multe elemente: modul foarte simplu și deschis în care am comunicat, modul în care a comunicat și s-a integrat în peisaj cu prietenii, familiile și cunoștințele noastre, felul în care a coordonat momentele evenimentului, felul în care a glumit cu noi, eliberându-ne de tensiunea momentelor, sau momentele lui de sclipire în care a folosit elemente din jurul nostru pentru a crea imagini de care suntem atât de mândri. Mai mult, am apreciat punctualitatea lui Marius, flexibilitatea, dar și vestimentația sa elegantă, care s-a încadrat foarte bine în peisaj. Multumesc prieten drag! You are the best!
Marius este cu adevărat un profesionist. Am avut ocazia să lucrez alături de el de multe ori și de fiecare dată a dat dovadă de implicare în tot ceea ce făcea, indiferent de circumstanțe. Este un om talantat, cu mult bun simț, are un umor de calitate și recomand cu drag serviciile lui ori de câte ori am ocazia. Marius, te felicit pentru ceea ce faci și sper să ne revedem cu aceeași energie faină!
Dacă ar fi să-l descriu pe Marius, l-aș descrie drept „un fain povestitor al nunților”. E unul dintre puținii videografi care îți face pielea de găină, care îți trezește emoții și îți scoate o lacrimă în coada ochiului. Lucrările lui transmit mult feeling și le poți distinge cu ușurință de altele. Am avut plăcerea de a colabora în această toamnă la un eveniment în Udine (It). A fost o nuntă destul de „complicată” pe plan emoțional pentru miri, dar atitudinea lui Marius i-a făcut să se simtă în largul lor, fără să arate în exterior stresul și grijile pe care le aveau! Chiar dacă a fost prima dată când am colaborat cu el, a fost o chimie perfectă între noi. Am mers amândoi aceeași undă de idei, începând de la pregătirea mirilor, până la tăierea tortului. Având două stiluri diferite, dar același scop (de a colecta emoții), am reușit să ne sincronizăm foarte bine, ajutându-ne reciproc în unele situații. De asemenea, și asistenții noștri au colaborat foarte bine cu luminile si poze din dronă, având timp chiar si pentru clipulețe de backstage. Totul s-a desfșurat într-o perfectă armonie! Au fost 30 de ore foarte frumoase. Am râs până la lacrimi! Și stai așa! Vine o mare colaborare în vară. 😉 Lumină bună, drag coleg!
Mi-au ajuns acele puține momente în care ne-am întâlnit, ca să înțeleg că Marius nu numai că ține să scoată maximul din munca lui dar in acelasi timp ne-a transmis si nouă acea energie pozitivă pt ca si noi la rândul nostru să dăm maximul. S-a creat o sintonie frumoasă. Marius este un om minunat și un profesionist excelent in tot ceea ce face. Ne bucurăm că te-am ales!
Ho avuto la fortuna di avere Mario come videomaker al mio matrimonio, che ha dimostrato di essere una persona molto attenta ai dettagli e sempre disponibile a fornire idee creative e innovative. Ha dedicato tempo e impegno per capire le nostre esigenze e per realizzare un video che fosse perfetto per noi. Ma ciò che mi ha colpito di più è stata la sua passione per il lavoro che svolge. Si poteva vedere nei suoi occhi e sentire nella sua voce la gioia che prova nel creare video di matrimonio unici ed indimenticabili. Questo ha reso l'intero processo molto piacevole e rilassante, nonostante le pressioni e lo stress tipici del grande giorno. In sintesi, se cercate un videomaker che possa catturare l'essenza del vostro matrimonio, che sia attento ai dettagli e che ami il suo lavoro, non posso che raccomandare Mario e il suo team. Ha reso il nostro matrimonio ancora più speciale e non vediamo l'ora di rivivere quei momenti attraverso il video da lui realizzato. Grazie mille!
Grande professionalità e precisione, ma soprattutto tanta passione e dedizione per il proprio lavoro. Aggiungerei anche molta simpatia, che in un giorno di tensione come il matrimonio non guasta affatto . Veramente soddisfatta !
Farei la stessa scelta ad occhi chiusi, altissima professionalità, serietà e puntualissimo nella consegna!!! Se ho un ricordo unico di quel giorno è proprio grazie alla passione e l'impegno che mette nel suo lavoro!!!! Lo consiglio!!!
Datorita faptului ca ai crezut in tine ai realizat ceea ce putem vedea aici. A fost o bucurie pentru noi sa descoperim in tine nu doar prietenul nostru in care aveam incredere ca va fi totul perfect, ci si omul perfectionist in ceea ce faci, care prin abordarea ta ne-ai ajutat sa ne relaxam, sa fim naturali, practic ai fost "invizibil" dar in acelasi timp prezent in toate momentele importante. Nu putem decat sa iti multumim, sa fii tot mai bun in ceea ce faci si sa reusesti sa ii faci pe toti asa fericiti cum suntem noi.
Ca femeie și fostă soție, mi se pare impresionantă munca acestui om. Prin filmele sale retrăiesc momente magice și îmi amintesc de visele pe care le-am lăsat uitate într-un colț al sufletului meu. Imaginile transmise de Marius îmi dau speranța că IUBIREA există, că se mai pot întâmpla lucruri frumoase, că există relații magice și povești unice. Este inevitabil să nu empatizezi cu filmele lui, fiecare poveste este unică și emoțiile se simt din prima secundă în care începi să le vizionezi. Sunt fotograf, nu prea înțeleg partea video, dar înțeleg PROFESIONALISMUL și cât de complicat este să transmiți sentimente prin imagini. Mai ales în ziua evenimentului, când mirii sunt grăbiți, stresați, epuizați etc. Să poți mentine calmul în acele momente stresante, să coordonezi o echipă și să faci totul să funcționeze perfect, este impresionant. Sunt mândră de tine, de parcursul tău, de perseverența și pasiunea de care dai dovadă. NU AM CUVINTE, jos pălăria!
Oltre ad essere una persona discreta e gentile Marius è un grande professionista! Quasi invisibile durante la cerimonia, sa catturare i momenti più speciali e rendere il vostro video una vera favola. È una figura professionale dalla A alla Z, una persona adorabile nei modi di fare e nelle sue originali idee. Riuscire a rendere stupendo e pieno di emozioni il ricordo di una giornata particolare come il giorno del matrimonio, non è facile, perciò Ve lo consiglio! Comunque basta guardare i suoi lavori e vi renderete conto da soli della bravura di questo piccolo grande Uomo.
Am plâns de la început până la sfârșitul filmului. Nu mă așteptam la așa ceva. Nu-mi venea să cred că suntem noi. Întregul filmul decurge ca un serial pe care efectiv îl devorezi și rămâi lipit de televizor până se termină. Chiar nu am cuvinte suficiente să-i mulțumesc lui Marius pentru munca sa minunată. Este o persoană meticuloasă și calmă a cărei prezență o simți puțin în timpul evenimentului, dar este acolo în umbră și te surprinde atunci când emoțiile de pe chipul tău sunt cele mai mari. Cu el am facut și ședința "trash the dress" la Sirmione și Amalfi. La începutul ședințelor am fost foarte panicată și nervoasă, dar un cuvânt, un zâmbet, un râs și o glumă face mult. Am petrecut timp de calitate împreună și să ne relaxăm total, de parcă am fi fost printre prieteni. Am păstrat legătura cu el și cu siguranță va fi prima mea alegere pentru evenimentele viitoare.

Lasă un răspuns

×

 

Salut!

Ma bucur enorm ca esti aici si ne apreciezi munca.  Contacteaza-ma pentru a raspunde la toate intrebarile tale.

×