Mentoring

MENTORING

Sesiuni teoretice și practice despre filmul de nuntă

Vrei o schimbare în filmele tale?

Ca "povestitor", înțeleg perfect cât de importantă este partea de video, când vine vorba despre această zi unică a nunții.
Oricât de expresive ar fi fotografiile, un film bine realizat, poate să transmită mult mai bine atmosfera unui eveniment. Și asta pentru că un film de nuntă are muzică, voce si sunete reale.

Construcția unui film de nuntă sau a filma o nuntă, pare relativ simplu, dar în realitate este mult mai complicat decât ne imaginăm. În ziua de astazi, se găsesc foarte multe informații pe internet, dar uneori punerea lor cap la cap se dovedește a fi un lucru extrem de dificil. Însă, lucrurile pot deveni mult mai simple dacă ai cui să pui întrebările care te macină! Toate raspunsurile tale le poți găsi intr-o sesiune de mentoring 1:1.

Am gândit 5 tipuri de sesiuni de mentoring 1:1 care să se adapteze nevoilor tale. Poți alege între teorie si practică, sau amândouă. Indiferent de sesiunea pe care o vei alege, voi petrece o zi doar cu tine pentru a mă asigura că ai rămas cu informațiile de care ai nevoie.

Alege o sesiune de mentoring!

   Analiză și Critică

   Ești pregătit să devii un videograf mai bun? Este esențial să identificăm problema și să găsim rezolvarea.

 • Analiza portofoliului
 • Analiza unui clip
 • Analiza unei nunti complete
 • Analiza site-ului web și a paginii instagram/facebook
 • Identificarea problemelor
 • Sfaturi și sugestii
 • Îți voi răspunde la eventualele intrebări pe care mi le vei adresa.
   8 ore – 500 euro
   Prezența fizic sau online

   Film cu MINE

   Vii la un eveniment real de-al MEU, unde îți voi explica ce fac.

 • Îți voi acorda o sesiune fizică sau online de 4 ore înainte de eveniment.
 • Vei fi prezent pe tot parcursul evenimentului unde poți observa cum interacționez cu clienții mei și care este modul meu de lucru.
 • Vei observa cum voi construi un plan de lucru.
 • Voi vorbi despre săritura peste ax, săritura în cadru și direcția de mers. În plus, îți voi explica cum să le eviți.
 • Îți voi explica cum mă voi folosi de sunetul ambiental din ziua evenimentului și muzica pe care o voi folosi la partea de editare.
 • Îți voi răspunde la eventualele intrebări pe care mi le vei adresa.
   12 ore – 1000 euro
   Prezența fizică

   Film cu TINE

   Vin la un eveniment real de-al TAU, unde voi filma și-ți voi explica ce fac

 • Voi fi prezent pe tot parcursul evenimentului și te poți folosi de cadrele filmate de mine.
 • Te voi ajuta să construiești un plan de lucru.
 • Voi vorbi despre săritura peste ax, săritura în cadru și direcția de mers. În plus, îți voi explica cum să le eviți.
 • Îți voi explica importanța cadrelor de trecere și legătură.
 • Îți voi explica cum te poți folosi de sunetul ambiental din ziua evenimentului și cum îl poți mixa cu muzica pe care o vei folosi la partea de editare.
 • Te voi ajuta să interacționezi cu clientii tăi.
 • Voi răspunde la eventualele întrebări pe care mi le vei adresa.
 • Te voi ajuta la partea de editare a filmului de nuntă cu sfaturi și explicații.
   15 ore – 1500 euro
   Prezența fizică

   Analiză și editare VIDEO

    Pentru a deveni un videograf mai bun, este esential să identificăm problema și să gasim rezolvarea.

Vor fi doua sesiuni de cate 3 ore fiecare. În prima parte voi analiza un clip și o nuntă completă. Voi identifica problemele și voi găsi soluții.
În cea de-a doua parte vom incepe editarea unei nunti și vom discuta despre:

 • Organizarea fisierelor și pregătirea lor pentru edit.
 • Montaj imagine și sunet.
 • Corecție de culoare și aplicare LUT.
 • Crearea și exportarea unui LUT.
 • Cum sa eviți săritura peste ax și să respecți direcția de mers în film.
 • Voi răspunde la eventualele întrebări pe care mi le vei adresa.
   8 ore –  750 euro
   Prezența fizică sau online

 Film cu DRONA

    Pentru a deveni un pilot mai bun, este esential să identificăm problema și să gasim rezolvarea.

Vor fi doua sesiuni de cate 3-4 ore fiecare. În prima parte vom analiza un clip și cadre pe care le-ai filmat cu drona. Vom identifica problemele și vom găsi soluții.
În cea de-a doua parte vom discuta despre:

 • Cum să filmezi cât mai creativ cu drona
 • Importanța cadrelor filmate cu drona
 • Cum să eviți săritura peste ax și să respecți direcția de mers în filmare
 • Montaj imagine și sunet.
 • Corecție de culoare și aplicare LUT
 • Vom răspunde la eventualele întrebări pe care ni le vei adresa.
   6 ore –  600 euro
   Prezența fizică si/sau online

Experiență

Datorită experienței acumulate in cei 13 ani de când activez in domeniul nunților, mi-am format un stil nonconformist, călătorind prin Anglia, Elveția, Norvegia, Portugalia, Franța, Spania, Cehia și alte țări, ințâlnind cei mai romantici, și nebunatici clienți.

Business

Vei afla metodele pe care le aplic atunci când editez un film de nuntă, atât pe partea video cât și pe partea de sunet. În plus, vei afla cum mă comport cu clienții mei in ziua evenimentului și la intâlnirea pe care o am cu ei, inainte de nuntă.

Soluții

De cele mai multe ori ne subestimăm, sau mai bine spus, ne este frică sau rușine să cerem prețul corect. Îți voi oferi informațiile necesare care să te ajute să crești și să devii un videograf mai bun și mai apreciat de clienți și comunitate.

Ce ai de câștigat?

Îți poți descoperi punctele slabe si poți lucra la rezolvarea lor, înainte ca acestea sa devina inamicul muncii tale. În acest fel, îți poti caștiga încrederea în tine, iar drumul tau spre succes poate fi unul mult mai scurt.

Recenzii!

Marius este cu adevărat un profesionist. Am avut ocazia să lucrez alături de el de multe ori și de fiecare dată a dat dovadă de implicare în tot ceea ce făcea, indiferent de circumstanțe. Este un om talantat, cu mult bun simț, are un umor de calitate și recomand cu drag serviciile lui ori de câte ori am ocazia. Marius, te felicit pentru ceea ce faci și sper să ne revedem cu aceeași energie faină!
Țin în primul rând să îl descriu pe Marius ca persoană, pentru că pentru mine este foarte important aspectul acesta! Sensibilitatea și umanitatea sunt două calități care îl deosebesc! Și asta o transmite și în proiectele sale. Marius nu este doar o persoana extraordinară, dotat de o fantastică răbdare în a-ți explica fiecare detaliu, explică fiecare pas pe care-l face. Este un profesionist în ceea ce face! El are arta în vene, improvizează chiar și în situațiile cele mai dificile, și asta te și învață ! Informatii foarte utile prezentate intr-o maniera profesionista, folosindu-se de numeroase exemple spre a favoriza acumularea rapidă a cunostințelor. Recomand cu drag cursurile cu el, deoarece o să plecați cu o valiză plină de informații, secrete și detalii dar mai ales cu o experiență fantastică !
Fiind în primii ani ai videografiei, am avut norocul de a lucra cu Marius la câteva proiecte. Încă de la început l-am văzut ca pe un bun mentor și un videograf experimentat și de aceea am considerat că am multe de învățat de la el. Sfaturile lui au venit tot timpul din perspectiva unui om care a făcut pe parcursul carierei aceleași greșeli pe care le fac eu, dar a avut interesul să le corecteze și să tragă concluzii. Are foarte multă rabdare și explică lucrurile pe indelete, cu exemple din propria experiența și cu o deschidere deplină. În tot acest timp a creat o atmosferă de prietenie și de colegialitate, fără urmă de atitudine de superioritate. A reușit să imi insufle și mie această pasiune pentru videografie dar și seriozitatea și disciplina de care dă dovadă in propriile proiecte. Cu siguranță sunt mult mai câștigat in urma colaborării cu el iar progresul meu va fi mult mai rapid datorită lui.
Prima dată când am auzit de Marius a fost într-un grup de fotografi și videografi. Practic căutăm sfaturi și idei pentru a face ceva în domeniul videografiei. A fost unul dintre puținii colegi care au avut plăcerea și răbdarea să mă ajute și să mă sfătuiască în acest domeniu infinit al videografiei. La scurt timp, s-a creat un raport plăcut între noi. Înca de la început am simțit că am de-a face cu o persoană foarte bine pregătită din punct de vedere tehnic și mai presus de toate un OM cu un suflet mare, ajutator și umil. În vara lui 2021 am avut plăcerea sa colaborez cu el la o nunta in Suceava, in calitate de asistent și pot spune că pentru mine a fost cea mai importantă experiență de până acum. Am învățat o mulțime de sfaturi tehnice de la el, dar și multe altele. Datorită acelei experiențe, am crescut destul de repede ca videograf, iar in prezent mă consult destul de des cu Marius pentru câteva sfaturi și îndrumări în ceea ce privește definirea unor proiecte.
Un om...o cameră…o mie de povești. Felicitări pentru tot ce faci și ce vei face de acum încolo pentru videografie !!!
Dacă ar fi să-l descriu pe Marius, l-aș descrie drept „un fain povestitor al nunților”. Am avut plăcerea de a colabora în această toamnă la un eveniment în Udine (It). A fost o nuntă destul de „complicată” pe plan emoțional pentru miri, dar atitudinea lui Marius i-a făcut să se simtă în largul lor, fără să arate în exterior stresul și grijile pe care le aveau! Chiar dacă a fost prima dată când am colaborat cu el, a fost o chimie perfectă între noi. Am mers amândoi aceeași undă de idei, începând de la pregătirea mirilor, până la tăierea tortului. Având două stiluri diferite, dar același scop (de a colecta emoții), am reușit să ne sincronizăm foarte bine, ajutându-ne reciproc în unele situații. De asemenea, și asistenții noștri au colaborat foarte bine cu luminile si poze din dronă, având timp chiar si pentru clipulețe de backstage. Totul s-a desfășurat într-o perfectă armonie! Au fost 30 de ore foarte frumoase. Am râs până la lacrimi! Și stai așa! Vine o mare colaborare în vară. 😉 Lumină bună, drag coleg!
Marius Axinte este o sursă autentică de inspirație pentru mine în lumea videografiei. A fost mereu disponibil și dornic să mă sprijine în parcursul meu, iar colaborarea cu el m-a ajutat să cresc semnificativ ca videograf, oferindu-mi sfaturi prețioase și cunoștințe practice despre arta videografiei. Totodată, am apreciat răbdarea și abordarea sa în răspunsul la întrebările și nelămuririle mele. Pot spune că pasiunea lui Marius pentru videografie este contagioasă. Entuziasmul și dedicarea sa pentru videografie m-a inspirat să îmi urmez pasiunea și să mă străduiesc să devin tot mai bun în ceea ce fac, încurajându-mă să îmi dezvolt propriul stil în videografie. Experiența pe cvare am avut-o cu el m-a motivat să îmi depășesc limitele ca să obțin rezultate remarcabile. Sunt recunoscătoare pentru sprijinul său constant și pentru încrederea pe care mi-a arătat-o. Mereu voi susține că Marius este o sursă de inspirație și un ghid în videografie. Recomand cu încredere colaborarea cu el pentru oricine dorește să se dezvolte în acest domeniu și să atingă noi culmi în munca sa.
Salutare!  Doresc să aduc doar cuvinte de laudă lui Marius, care așa cum cineva a scris mai sus, este ,,OM". Un om care te ajută imediat, un om de cuvânt care nu vrea ceva financiar dacă cineva dorește un sfat sau o îndrumare. Felicitări pentru filmele pline de emoții și căldură. Bravo Marius, succes în continuare și mulțumesc din pentru toate sfaturile și lecțiile acordate din care am învățat foarte multe. PS: ramâi la fel cum ești!
De ce l-aș recomanda pe Marius? Pentru multe motive dar și pentru că este un profesionist cu talent, care nu lasă nimic la întamplare. Videografia pentru el înseamnă dăruire, iar respectul lui pentru această profesie este demn de luat ca exemplu. Dacă ar fi să-l descriu în foarte puține cuvinte aș spune că este un OM și un ARTIST în ceea ce face. Cuvintele uneori sunt neconvingătoare, însă filmele lui și a echipei cu care lucrează, arată stil, pasiune și emotie. Cu siguranță se poate învăța mult din modul său de a lucra, iar faptul că este disponibil să împărtășească cu alții din pasiunea lui, e un lucru extraordinar. Te voi recomanda cu drag ori de câte ori voi avea ocazia. Sper să lucrăm din nou împreună. Felicitări și mult succes în continuare!
Ca femeie și fostă soție, mi se pare impresionantă munca acestui om. Prin filmele sale retrăiesc momente magice și îmi amintesc de visele pe care le-am lăsat uitate într-un colț al sufletului meu. Imaginile transmise de Marius îmi dau speranța că IUBIREA există, că se mai pot întâmpla lucruri frumoase, că există relații magice și povești unice. Este inevitabil să nu empatizezi cu filmele lui, fiecare poveste este unică și emoțiile se simt din prima secundă în care începi să le vizionezi. Sunt fotograf, nu prea înțeleg partea video, dar înțeleg PROFESIONALISMUL și cât de complicat este să transmiți sentimente prin imagini. Mai ales în ziua evenimentului, când mirii sunt grăbiți, stresați, epuizați etc. Să poți mentine calmul în acele momente stresante, să coordonezi o echipă și să faci totul să funcționeze perfect, este impresionant. Sunt mândră de tine, de parcursul tău, de perseverența și pasiunea de care dai dovadă. NU AM CUVINTE, jos pălăria!
Marius Axinte este mai mult decât un videograf. Este un artist, un mentor, un prieten și nu în ultimul rând „OM”. Pe lângă aceste calități, interacțiunea cu Marius, indiferent de natura proiectului, este prietenoasă încă de la început datorită caracterului, diplomației și seriozității sale. Prin propriul stil reușește  de fiecare dată să îmbine culorile, emoțiile și muzica , dând viață unei adevărate opere de artă, nu doar unui simplu film. Sunt multe cuvinte de laudă, așa că vă invit să-i vedeți portofoliul. Ve-ți fi plăcut surprinși.
Am avut norocul să colaborăm cu mai multe companii și clienți, iar în fiecare ocazie Marius a demonstrat că are capacitatea de a crea videoclipuri captivante, care sunt în gradul să transmita excat mesajul produsului. Atenția sa pentru detalii și pasiunea pentru munca sa a fost evidentă în fiecare proiect, iar clienții noștri au fost întotdeauna extrem de mulțumiți de rezultatul final. Datorită talentului și capacității sale de a lucra în echipă, am reușit să creăm videoclipuri de succes pentru clienții noștri. Pe scurt, pot confirma că Axinte Films este una dintre cele mai bune echipe de producție video cu care am lucrat vreodată!
Am lucrat cu Marius de câteva ori și pot spune cu mare drag, că au fost mici informații pe care le-am învățat de la el ca fotograf. Pe lângă faptul că este un prieten bun cu care poți glumi oricând. Evenimentele trec rapid și ușor când ai prieteni de calitate, cu care poți învăța și cu care poți folosi imaginația în cele mai frumoase sau creative moduri posibile. Succes în continuare !!
Precis, profesionist, perfectionist. Să lucrezi cu el este cu adevărat inspirant. Ne-am întâlnit cu ani în urmă, întâmplător, pentru a ne ocupa de filmarea unei prezentări de modă a uneia dintre clientele mele, iar de atunci am lucrat mult împreună. De-a lungul timpului i-am încredințat mulți clienți și rezultatul a fost întotdeauna de o calitate superioară.
Experimentat / Pasionat / OM!

Nebunie

NEBUNIE înseamnă să faci același lucru in mod repetat și să te aștepți la rezultate diferite.

Om de valoare

Încearcă să fii un OM de valoare și nu neapărat un om de succes.

Adevăr

Toți oamenii MARI au fost cândva mici, dar puțini dintre ei recunosc asta.

×

 

Salut!

Ma bucur enorm ca esti aici si ne apreciezi munca.  Contacteaza-ma pentru a raspunde la toate intrebarile tale.

×