About us

DESPRE NOI
STORYTELLERS

Suntem doar povestitori, iar cinematografia pare sa fie remediul nostru. Nu este doar o forma de arta, in realitate este o noua forma de viata, cu ritmuri, cadente, perspective si transparente. Este modul nostru de a spune o poveste.

FONDATOR

VIDEOGRAF | EDITOR

Ca "povestitor", inteleg perfect cat de importanta este partea de video, cand vine vorba despre aceasta zi unica a nuntii.
Oricat de expresive ar fi fotografiile, un film bine realizat, poate sa transmita mult mai bine atmosfera unui eveniment.
Și asta pentru ca un film de nunta are muzica, voce și sunete reale. De aceea, fiecare film al nostru este diferit si unic.

POVESTEA VOASTRA ESTE INSPIRATIA NOASTRA

Suntem o echipa de videografi profesionisti cu sediul in Roma (It) si Suceava (Ro), cu o experienta de peste 13 ani in sectorul nuntilor, disponibili sa calatorim in toata lumea documentand cele mai frumoase povesti. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, ne-am format un stil nonconformist, calatorind prin Romania, Italia, Anglia, Cehia, Germania, Portugalia,  Franta, Spania, Norvegia si insulele Capri, Sicilia si Sardenia, intalnind cei mai romantici, dinamici, nebunatici si ciudati miri. Fiecare cuplu este unic si are o poveste unica de spus. De aceea ne place sa surprindem fiecare poveste in parte si sa o transformam intr-un film unic.

Misiunea noastra este aceea de a crea un film care sa trezeasca exact aceleasi sentimente ale nuntii si peste 20 de ani. Oricat de expresive ar fi fotografiile, un film bine realizat, poate sa transmita mult mai bine atmosfera unui eveniment. Si asta, pentru ca un film de nunta are muzica, voce si sunete reale. De aceea, fiecare film al nostru este diferit si unic.
Spune-ne povestea ta si lasa-ne sa colectam emotiile dintr-una dintre cele mai frumoase zile din viata ta.

 In cei peste 10 ani de experienta in sectorul productiilor publicitare, includem printre clientii nostri: NETX(Singapore), Hollywood Glam (New York), Don Papa Rum (Filippine), Marco Post (Milano), Sharipova (Roma).

Datorita colaborarilor cu diferite agentii, adaugam in portofoliu nostru si clienti precum: Fiat 500x, MJ Car, Lombardi Immobiliare, Teano Jeazz, Renato Balestra, Bonavita, Atelier Signore, Atmosfera Danza, Universitatea din Napoli „Federico II”, Malinka Italia, Candida, Free Joy, Sex&Jeans, Frankie Malone. 

Colaborarea cu fotografi profesionisti specializati in fotografia de produs, food si „beauty”, ne mareste si mai mult portofoliu. Pe toata durata colaborarii, am avut placerea de a realiza diferite spot-uri video pentru: Paul Evans (New York), Vicopaparelle (Napoli), REBB (Napoli), Nereides de Bourbon (Paris), Vapa (Napoli).

MENTIUNI:

 • Scurtmetrajul „Whisky For Robinson” a fost semifinalist la CineFest din Los Angeles 2018 la categoria Filme experimentale, unde am făcut parte din echipă, ca asistent de regie.
 • Cel mai bun muzical Campania Felix (Nudo di Sogni) unde am făcut parte din echipă, în calitate de videograf, editor si colorist.
 • Cea mai bună dramă „Under The Stars International Film Festival” – ediție anuală (Dear Gaia), unde am făcut parte din echipă, în calitate de videograf video și asistent de regie.
 • Mențiune de onoare: fotografia „Los Angeles Film Awards” (DearGaia), unde am făcut parte din echipă, în calitate de videograf și asistent de regie.
 • Cea mai bună dramă „Under The Stars International Film Festival” – Ediție lunară (Dear Gaia), unde am făcut parte din echipă, în calitate de videograf și asistent de regie.
 • Decembrie 2018 – Membru al comisiei externe pentru examenele finale ale parcursului academic de make-up, pentru Accademia Rachele Esposito.
 • Ianuarie 2019 – Membru al comisiei externe pentru examenele finale ale parcursului universitar make-up, pentru F.A.P.A.S. Intrigo MakeUp Academy.
 • Decembrie 2019 – Membru al comisiei externe pentru examenele finale ale parcursului academic de make-up, pentru Accademia Rachele Esposito.
 • Februarie 2021 – Locul 3, la categoria „Botez”, in cadrul Comcursului Anual de videografie de nunta din Romania.
 • Mai 2021 – Membru al comisiei externe pentru examenele finale ale parcursului academic make-up, pentru F.A.P.A.S. Intrigo MakeUp Academy.
 • Martie 2022 – Locul 3, la categoria „Prewedding”, in cadrul Comcursului Anual de videografie de nunta din Romania.
 • Martie 2022 – Locul 4, la categoria „Trailer”, in cadrul Comcursului Anual de videografie de nunta din Romania.
 • Martie 2022 – Locul 5, la categoria „Botez”, in cadrul Comcursului Anual de videografie de nunta din Romania.
 • Aprilie 2022 – Scurtmetrajul „Edge” castiga premiul de cea mai buna „WebSeries Italiana”  in cadrul  Sezze Festival Film. Regia Jean Luc Servino

EXPERIENCE

13

Avem o experienta de peste 13 ani in sectorul evenimentelor si al publicitatii

REVIEWS

34

Recenzii primite de la clienti in urma experientei pe care au avut-o cu noi

TRAVEL

11

Tarile in care am calatorit sau pentru care am lucrat

- MEMBRII ECHIPEI -
×

 

Salut!

Ma bucur enorm ca esti aici si ne apreciezi munca.  Contacteaza-ma pentru a raspunde la toate intrebarile tale.

× Cum va putem ajuta ?