Recenzii

Recenzii 

Am plâns de la început până la sfârșitul filmului. Nu mă așteptam la așa ceva. Nu-mi venea să cred că suntem noi. Întregul filmul decurge ca un serial pe care efectiv îl devorezi și rămâi lipit de televizor până se termină. Chiar nu am cuvinte suficiente să-i mulțumesc lui Marius pentru munca sa minunată. Este o persoană meticuloasă și calmă a cărei prezență o simți puțin în timpul evenimentului, dar este acolo în umbră și te surprinde atunci când emoțiile de pe chipul tău sunt cele mai mari. Cu el am facut și ședința "trash the dress" la Sirmione și Amalfi. La începutul ședințelor am fost foarte panicată și nervoasă, dar un cuvânt, un zâmbet, un râs și o glumă face mult. Am petrecut timp de calitate împreună și să ne relaxăm total, de parcă am fi fost printre prieteni. Am păstrat legătura cu el și cu siguranță va fi prima mea alegere pentru evenimentele viitoare.
Nici nu as ști de unde sa încep. Despre Marius Axinte as putea scrie mult și multe dar ma voi concentra pe esențial. "Fauritorul de amintiri" l-am numit eu, pentru ca asta face el: creează amintiri eterne. Este un profesionist, un videograf care pune pasiune, dragoste și suflet în tot ceea ce face. A sosit momentul mult asteptat: sa ne uitam la un video de-a lui si sa realizam ca de data aceasta protagoniști suntem noi! Ne-am simțit rege și regina, iar tu, ca intr-un basm, ai creat și ai adăugat file in "povestea noastră" și ai făcut ca momentul mult asteptat sa devină magic. Multumim nespus pentru sfaturile date înainte si în ziua evenimentului, pentru profesionalismul de care ai dat dovada, pentru seriozitatea în prestarea serviciilor, și nu în ultimul rand, multumim pentru prietenie. Recomand cu drag, un profesionist cu suflet, de suflet și pentru suflet! Chapeau, Marius Axinte!!!
Încep prin a mulțumi din suflet echipei Axinte Films! ❤️ Fără nicio îndoială a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face! Implicați, discreti, răbdători, devotați muncii lor, atât Marius, cât și Marian au reușit să ne facă să ne simțim comozi în prezența lor, fără a fi inhibați în a ne arăta cum suntem în fața camerei. Oameni care transmit calm (ceea ce este foarte important într-o asemenea zi), modești, care sunt deschiși la orice propunere, care rezolvă orice îndoială, care explică, care dau sfaturi, care te îndrumă... și mai presus de toate, nu pun piedici! Ați fost o binecuvântare pentru noi! Mulțumim din nou! Adrian&Elena - 19.08.2022
Ha reso il giorno del nostro matrimonio un'esperienza indimenticabile! La sua dedizione e passione per il suo lavoro si sono riflessi chiaramente nel risultato finale del nostro film di matrimonio. Fin dalle fasi iniziali di pianificazione è stato attento alle nostre esigenze e desideri, ascoltando con cura le nostre idee e suggerendo soluzioni creative. Durante il giorno del matrimonio, Marius e il suo team hanno lavorato in modo impeccabile, passando inosservati mentre catturavano ogni momento speciale, senza mai essere invadenti o distogliere l'attenzione dagli eventi. Desidero anche menzionare Marian, l'altro ragazzo della squadra di Marius, che è stato un valido supporto durante il matrimonio, lavorando a stretto contatto con Marius per garantire che il risultato finale fosse davvero eccezionale. Marius e il suo team hanno superato ogni nostra aspettativa e hanno saputo catturare l'essenza stessa del nostro amore in un film meraviglioso. La comunicazione con loro è stata sempre tempestiva e cordiale, mettendoci a nostro agio durante ogni fase del progetto. Siamo grati per il regalo che ci hanno fatto, un tesoro che condivideremo con i nostri cari per tutta la vita. Grazie ancora, Marius e Marian, per aver reso il nostro giorno indimenticabile! Un grande abbraccio, Anna e Sergiu.
Ho avuto la fortuna di avere Mario come videomaker al mio matrimonio, che ha dimostrato di essere una persona molto attenta ai dettagli e sempre disponibile a fornire idee creative e innovative. Ha dedicato tempo e impegno per capire le nostre esigenze e per realizzare un video che fosse perfetto per noi. Ma ciò che mi ha colpito di più è stata la sua passione per il lavoro che svolge. Si poteva vedere nei suoi occhi e sentire nella sua voce la gioia che prova nel creare video di matrimonio unici ed indimenticabili. Questo ha reso l'intero processo molto piacevole e rilassante, nonostante le pressioni e lo stress tipici del grande giorno. In sintesi, se cercate un videomaker che possa catturare l'essenza del vostro matrimonio, che sia attento ai dettagli e che ami il suo lavoro, non posso che raccomandare Mario e il suo team. Ha reso il nostro matrimonio ancora più speciale e non vediamo l'ora di rivivere quei momenti attraverso il video da lui realizzato. Grazie mille!
Grande professionalità e precisione, ma soprattutto tanta passione e dedizione per il proprio lavoro. Aggiungerei anche molta simpatia, che in un giorno di tensione come il matrimonio non guasta affatto . Veramente soddisfatta !
Ca femeie și fostă soție, mi se pare impresionantă munca acestui om. Prin filmele sale retrăiesc momente magice și îmi amintesc de visele pe care le-am lăsat uitate într-un colț al sufletului meu. Imaginile transmise de Marius îmi dau speranța că IUBIREA există, că se mai pot întâmpla lucruri frumoase, că există relații magice și povești unice. Este inevitabil să nu empatizezi cu filmele lui, fiecare poveste este unică și emoțiile se simt din prima secundă în care începi să le vizionezi. Sunt fotograf, nu prea înțeleg partea video, dar înțeleg PROFESIONALISMUL și cât de complicat este să transmiți sentimente prin imagini. Mai ales în ziua evenimentului, când mirii sunt grăbiți, stresați, epuizați etc. Să poți mentine calmul în acele momente stresante, să coordonezi o echipă și să faci totul să funcționeze perfect, este impresionant. Sunt mândră de tine, de parcursul tău, de perseverența și pasiunea de care dai dovadă. NU AM CUVINTE, jos pălăria!
Grazie mille, servizio impeccabile! I nostri ricordi più cari racchiusi in uno splendido film, questo è ciò che riceverete da Axinte Films, che ha saputo cogliere con grande bravura, pazienza, professionalità e discrezione ogni momento del nostro matrimonio. Inoltre, per qualsiasi modifica e domanda, abbiamo sempre avuto celere e pronta risposta! Stupende anche le sorprese trovate durante il video. Grazie Marius e grazie mille anche agli altri operatori che sono stati bravissimi e super professionali! Lo straconsilio!!!
O echipa de videografi care fac totul cu multa pasiune. Axinte Films sunt adevărati un profesionisti!! Cand am văzut lucrarea am ramas "wow". Este cu muult peste asteptariile noastre. Suntem extrem de multumiți pentru alegerea făcută!!
Am fost onorată să vă cunosc. Persoane deosebite. Atât de discreți, profesioniști cu siguranță. Nu puteam alege mai bine de atât! Suntem nerăbdători să vedem filmul nunții. Tot respectul!
Marius a dus videografia la un alt nivel... A redat cum nu se poate mai bine povestea zilei de botez a ficei noastre. Ne-a lăsat o amintire superbă. Pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit în videografie și pe latura umană, este un tip deosebit, cu un „vibe” foarte bun. Mulțumim Marius Axinte!✌️
Oltre ad essere una persona discreta e gentile Marius è un grande professionista! Quasi invisibile durante la cerimonia, sa catturare i momenti più speciali e rendere il vostro video una vera favola. È una figura professionale dalla A alla Z, una persona adorabile nei modi di fare e nelle sue originali idee. Riuscire a rendere stupendo e pieno di emozioni il ricordo di una giornata particolare come il giorno del matrimonio, non è facile, perciò Ve lo consiglio! Comunque basta guardare i suoi lavori e vi renderete conto da soli della bravura di questo piccolo grande Uomo
Sono straordinari! Ti fanno sentire proprio come sul set di un film e curano tutto nei minimi dettagli. Semplicemente fantastici 😊
Înainte de a alege un profesionist pentru a ne crea o amintire cu cea mai frumoasă zi din viața noastră am căutat mult. În final, am decis ferm că Marius împreună cu echipa sa, Axinte Films, sunt cei mai buni din sector, chiar dacă nici nu îl cunosteam! Dar pană la urmă a fost mult peste așteptările noastre! Aș recomanda acești profesioniști mii de ori! Pe noi ne-a lăsat fara cuvinte! Recomand cu cea mai mare încredere! Pe langa toate astea, sunt persoane minunate! A fost o placere pentru noi de a-i cunoaste și a colabora împreună. Pe viitor avem deja videograful nostru de încredere! Îți mulțumim din suflet pentru tot Marius!👏👏😊
Consiglio pienamente axinte films. Uno dei migliori videomaker in circolazione, molto professionale e gentile. Ha reso speciale il giorno del mio matrimonio! Axinte Films forever!
L-am cunoscut pe Marius acum 7 ani la nunta unei prietene unde m-a surprins cu profesionalismul lui. Cu o imaginație de neegalat, pozitiv și energic, a creat amintiri deosebite. Îți mulțumesc că ne-ai transmis emoțiile atât de frumos în imagini. Cu siguranță dorim să ne surprinzi în alte evenimente din viața noastră. Te voi recomanda cu încredere!
Foarte atent la cerintele noastre, am colaborat excelent din toate punctele de vedere!!! Recomand cu toata increderea!!
În urma cu 3 ani, mai exact în ianuarie 2022, am avut marea plăcere de a colabora împreună. Pot să spun doar: profesionalism și oameni de nota 1000! Disponibili și răbdători. Am fost plăcut surprinsă de câtă pasiune și muncă au depus când au realizat filmul micuței mele. Cu siguranță voi lucra cu ei pentru alte evenimente. Mii de aprecieri și mulţumiri din partea noastră. Sunteţi cei mai buni!!!
Am dorit un film unic pentru evenimentul nostru și v-am ales pe voi. Maxim profesionalism și colaborare! Răbdare, punctualitate și disponibilitate! O echipă ce lucrează cu aparatură de perfoemanță și mai presus de toate, știe să o folosească bine, să iți explice ceea ce știe și ce vrea sa facă. Un moment unic in viața noastră care vă ramane o amintire frumoasă peste ani, datorită vouă.
Experimentat / Pasionat / OM!
Dacă ar fi să-l descriu pe Marius, l-aș descrie drept „un fain povestitor al nunților”. E unul dintre puținii videografi care îți face pielea de găină, care îți trezește emoții și îți scoate o lacrimă în coada ochiului. Lucrările lui transmit mult feeling și le poți distinge cu ușurință de altele. Am avut plăcerea de a colabora în această toamnă la un eveniment în Udine (It). A fost o nuntă destul de „complicată” pe plan emoțional pentru miri, dar atitudinea lui Marius i-a făcut să se simtă în largul lor, fără să arate în exterior stresul și grijile pe care le aveau! Chiar dacă a fost prima dată când am colaborat cu el, a fost o chimie perfectă între noi. Am mers amândoi aceeași undă de idei, începând de la pregătirea mirilor, până la tăierea tortului. Având două stiluri diferite, dar același scop (de a colecta emoții), am reușit să ne sincronizăm foarte bine, ajutându-ne reciproc în unele situații. De asemenea, și asistenții noștri au colaborat foarte bine cu luminile si poze din dronă, având timp chiar si pentru clipulețe de backstage. Totul s-a desfșurat într-o perfectă armonie! Au fost 30 de ore foarte frumoase. Am râs până la lacrimi! Și stai așa! Vine o mare colaborare în vară. 😉 Lumină bună, drag coleg!
Marius, videograful și prietenul nostru care, pe lângă clipurile primite, ne-a lăsat în memorie amintiri vii care ne revin și ne bucură de fiecare dată când vorbim despre evenimentul nostru. Aș putea laudă la nesfârșit frumoasele cadre realizate de Marius, dar ceea ce este un mare succes în imaginea evenimentului nostru este alcătuit din multe mai multe elemente: modul foarte simplu și deschis în care am comunicat, modul în care a comunicat și s-a integrat în peisaj cu prietenii, familiile și cunoștințele noastre, felul în care a coordonat momentele evenimentului, felul în care a glumit cu noi, eliberându-ne de tensiunea momentelor, sau momentele lui de sclipire în care a folosit elemente din jurul nostru pentru a crea imagini de care suntem atât de mândri. Mai mult, am apreciat punctualitatea lui Marius, flexibilitatea, dar și vestimentația sa elegantă, care s-a încadrat foarte bine în peisaj. Multumesc prieten drag! You are the best!
Mi-au ajuns acele puține momente în care ne-am întâlnit, ca să înțeleg că Marius nu numai că ține să scoată maximul din munca lui dar in acelasi timp ne-a transmis si nouă acea energie pozitivă pt ca si noi la rândul nostru să dăm maximul. S-a creat o sintonie frumoasă. Marius este un om minunat și un profesionist excelent in tot ceea ce face. Ne bucurăm că te-am ales!
I can start by saying that Marius is a very talented, hardworking and professional man. We, as a couple, are very happy for the choice made and for the fact that we met Marius, his works are wow, the way he makes you feel during the filming, you simply forget that you are being filmed and everything becomes great natural. All the stored moments become real movies and everything feels like a story. Thank you very much for your work and you fully deserve all the applause. We hope to collaborate again in the future.🎬🤩🎥
Mulțumim din suflet echipei Marius Axinte datorită cărora avem cea mai frumoasa amintire. Axinte Films nu este doar un nume , el este un om versatil , eclectic, mereu disponibil noutăților și ideilor mirilor . Orice provocare pentru el este bine acceptata . Deși nunta noastră a fost simpla, el a fost dornic sa ne asculte povestea, sa ne cunoască și sa lucreze cu entuziasm alături de noi : toate astea pentru a putea construi povestea noastră in mod original și unic. Prin privirea lui de profesionist , noi astăzi trăim cu magie acele clipe de fiecare data când vizionam filmul. A știut sa captureze pe chipul nostru și a invitaților emoțiile și trăirile din acea zi, energia și bunăstarea, fiecare detaliu emotiv acum este imprimat in inimile noastre. Prin acest clip trăim la exponențial iubirea noastră !
I can start this riview by saying a big THANK YOU to this guy that made my story unreal! It was everything smooth from the beginning since we met each other. From the small recordings step by step he made a real movie which i couldn’t believe when i saw it at the first time. I would watch again, again and again because i’m very satisfied with the choice made, a professional and a happy man that makes you feel nice in any situation, and he always knows when to make you smile . Very proud of you, i wish you all the best and i hope to collaborate with you again soon. Choose Axinte Films for the best results! 🙏🏼📹
Dacă vă doriți pe cineva care să surprindă sentimentele, atmosfera evenimentului și emoțiile din acea zi, sa aveti cele mai minunate cadre natural surprinse și sa retrăiți evenimentul de fiecare dată cand vă uitați la video, atunci Axinte Films este echipa de videografi pe care o căutați.
Professionale, Puntuale, Preciso e Disponibile per ogni nostra richiesta!
Grande precisione nel loro lavoro! Riescono a catturare davvero tutti i momenti salienti del giorno più bello della tua vita e creare un film davvero unico. Sono gentili, disponibili e pieni di idee e consigli. Siamo rimasti molto contenti e sapremo sicuramente chi contattare per i prossimi eventi.
Devo dire che lavorare con Marius, è stato un'esperienza davvero sorprendente. Ha dimostrato di essere un video maker estremamente talentuoso e creativo, in grado di catturare la vera essenza di ogni progetto a cui ha lavorato. La sua attenzione ai dettagli e la sua precisione sono impressionanti, e il suo lavoro è sempre stato consegnato in tempo e con una qualità impeccabile. Ha dimostrato di avere una vera passione per il suo lavoro, e questo si riflette nei video che ha creato. Inoltre, è stato un piacere collaborare con Marius grazie alla sua personalità amichevole e alla sua capacità di lavorare in modo collaborativo. Ha dimostrato di avere un grande rispetto per il mio input e per le mie idee, ed è sempre stato disposto a lavorare con me per raggiungere i nostri obiettivi comuni. In sintesi, consiglio vivamente AXINTE FILMS a chiunque sia alla ricerca di un team talentuoso e professionale. Sono sicuro che il loro lavoro continuerà a superare le aspettative!
De fiecare dată când văd filmul de nuntă, mă emoționez. Mulțumesc din suflet pentru fumoasa poveste pe care ai creat-o pentru noi. Te voi recomanda cu mare incredere!
Modul particular și profesionalismul cu care Marius ne-a făcut sa trăim din nou acele emoții din momentul botezului băiețelului nostru Samuele , este cu mult mai satisfăcător decât așteptările noastre ! Nu mi-am imaginat vreodată , un video in care el va reusi să scoată in evidență toate momentele fericite. Aceste momente sunt înregistrate in mici detalii pe care le vom urmări pe un ecran, pentru toată viața noastră. Cadre in care sunt filmate secvențele cele mai de preț , ca mai apoi elaborate într-un mod plăcut și cu talent ! Felicitările noastre sunt adresate ție, cu drag din partea noastră ! Spor si succes in tot ceea ce faci ! Meriți un 10 cu plus și mai mult !!!!!
Din punct de vedere al experienței video, e un maestru de cerimonii. A fost un om foarte prietenos, înțelegător și foarte răbdător, mai ales cu mine, care sunt foarte pretențios la imaginea mea. Îl recomand pe Marius, nu doar pentru felul său de a fi ci și pentru seriozitatea de care a dat dovadă în timpul evenimentului. Ne-a înțeles nevoile și a ținut pe deplin cont de ele, drept dovadă, avem amintiri superbe! Mulțumesc Marius!
Din punctul meu de vedere, este cel mai bun videograf din Roma. Ai fost alături de noi la cele mai importante evenimente din viața noastră: botezurile copiilor noștri si ne-ai surprins de fiecare dată. Se recunoaște orice proiect de-al tău. Mult succes in continuare 🙂
Cu precizarea că a fost o dragoste la prima vedere față de lucrările tale! Te urmărim așa, după cortină și știi deja că te vrem la nuntă! Keep doing great job!
Ese momento de espera...abres el Facebook y te entretienes viendo las publicaciones de otros de tus compañeros fotografos/videografos, a veces de lo mismo... hasta que mi mirada e interes se congelo al ver un video, llamado "love story weeding" no sabia exactamente si se trataba de un cortometraje, pelicula o anuncio publicitario. Al indagar un poco más en la pagina del autor Marius Axinte, he averiguado que se trata de un video - historia de la pareja y su gran día, la boda. Por lo que he observado Marius entiende el video de boda como una pelicula, que emociona, con claras influencias documentales, publicidad y del cine de calidad, la excelente calidad tecnica de sus videos se debe a su formacion en cine y publicidad, ayuda a potenciar las emociones...que son las más importantes.
Profesionalismul și seriozitate îl caracterizeaza pe Marius! Avem doar cuvinte de lauda pentru efortul depus și pentru rezultatul mult așteptat 😍😘🤩
Amintirea ce îți va ramâne după un eveniment important din viata ta este in video, fotografii și în suflet. Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să-l avem pe Marius ca videograf la evenimentul nostru. Pe lânga faptul c-a fost atent la detalii, a reușit să surprindă adevarata emoție a evenimentului și bucuria dintre noi. Mulțumim din suflet pentru surprizele pe care le-ai facut, mulțumim pentru că ai fost acolo. Emoție pură am simțit privind filmul pe care l-ai creat. Sperăm să ne vedem și la urmatoarele evenimente din viața noastră.
Nu oricine e capabil sa spuna o poveste prin imagini... ai nevoie de sensibilitate, pasiune si o buna doza de umanitate. Cu siguranta unul dintre cei mai deschisi videografi cu care am avut ocazia sa colaborez; evident recomandat 100%
Nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa voastră. Așa cum probabil își dorește toată lumea, și noi ne doream să găsim persoanele care să ne inspire încredere, să ne facă să ne simțim confortabil in ziua evenimentului și care vor surprinde acele momente pe care vrei să le păstrezi o viață: reacții, emoții, zâmbete, voie bună. "SPEECHLESS", cred că este cuvântul care descrie cel mai bine reacția pe care am avut-o atunci când am primit și văzut prima dată întregul material, iar pt asta vă mulțumim din suflet și cu siguranță vă voi recomanda mai departe, pt că faceți o treabă minunată. Cu siguranță vă vom solicita și pentru celelalte evenimente importante din viata noastră.
Devotament, artă, răbdare, pasiune, implicare și profesionalism:  astea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte când ma gândesc la Marius. Are o imaginație de neegalat. Pozitiv și energic, astfel încat fiecare poveste pe care o creează redă emoții de nedescris. Face totul cu multă grijă, știe să destindă atmosfera astfel încăt să te simți cât mai natural. Datorită pasiunii sale, am ramas cu amintiri minunate. Recomand cu mare încredere!
Datorita faptului ca ai crezut in tine ai realizat ceea ce putem vedea aici. A fost o bucurie pentru noi sa descoperim in tine nu doar prietenul nostru in care aveam incredere ca va fi totul perfect, ci si omul perfectionist in ceea ce faci, care prin abordarea ta ne-ai ajutat sa ne relaxam, sa fim naturali, practic ai fost "invizibil" dar in acelasi timp prezent in toate momentele importante. Nu putem decat sa iti multumim, sa fii tot mai bun in ceea ce faci si sa reusesti sa ii faci pe toti asa fericiti cum suntem noi.
Farei la stessa scelta ad occhi chiusi, altissima professionalità, serietà e puntualissimo nella consegna!!! Se ho un ricordo unico di quel giorno è proprio grazie alla passione e l'impegno che mette nel suo lavoro!!!! Lo consiglio!!!
We had the wedding in Capri 3 years ago. Axinte Films made a beautiful film for us and we really appreciate their great work!!
Non so se possa esserci persona più qualificata e disponibile di lui! Dal primo momento che l'ho sentito è stato disponibile e pronto con tante idee bellissime per poter rendere unico è magnifico il battesimo del nostro piccolo! Noi abbiamo legato da subito tanto che li abbiano riscelto anche per il secondo battesimo! Profesionale, bravo e soprattutto qualificato per mantenere vive le emozioni del vostro giorno speciale! Super consigliato!
Bravissimi. Ho scelto Axinte Films per il mio matrimonio rimanendo pienamente soddisfatta. Un vero professionista che ci ha aiutato e consigliato dalla data in cui lo abbiamo scelto fino al giorno del matrimonio. Un videomaker molto disponibile e cortese, ama e sa svolgere il suo lavoro.
Fanno il loro lavoro con il cuore è il cervello, disponibili e molto professionali!!! In poche parole il TOP !!!
Am văzut filmul prietenei mele și pot spune că a fost foarte, foarte emoționant și frumos, din primele minute nu mi-am putut controla lacrimile și emoțiile. O echipă de profesioniști, au creat un adevărat film.
⭕️Da, le recomand cu drag! Calitate, profesionalism, atenție deosebită acordată până și celor mai mici detalii, captarea celor mai sublime emoții, grijă, inventivitate spontană, foarte talentați, extrem de multă rabdare, o echipă foarte degajată și relaxată, bine bazată pe ceea ce fac, locații superbe, echipamente profesionale. ..și lista cu siguranță nu s-ar termina aici, dar trebuie să mă opresc undeva!🙈 Oamenii din această echipă sunt atât de cool și fac totul cu atât de multă dragoste, încât, efectiv râzi continuu, uiți unde ești și de ce ești acolo.❤️
Adevarați profesioniști! Avem cel mai frumos video de nuntă! Mult succes în continuare!
Persoane afidabile și super profesioniști. Recomand cu încredere celor care vor sa ramană cu o amintire super placută de la un eveniment important din viața lor.
Va multumim pentru serviciile voastre, nu putem fi mai bucurosi pentru alegerea facuta! Când vizionam filmatul nunții, trăim emoțiile nedescrise din acea zi și va mulțumim pentru acest lucru, cu ajutorul vostru o sa avem o amintire frumoasa care o sa fie împărtășita împreuna cu viitorii noștri copii! Sunteți oameni deosebiți! Mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi!
Știam ca face filme deosebite, dar când am primit propriul film, am rămas foarte plăcut surprinsă de cum a fost realizată intreaga poveste. Precis, clar și cu mult gust. Asta înseamnă profesionalitate! 🤗
Recomand cu încredere serviciile lor! Super profesioniști și de încredere. Nu puteam face o alegere mai bună! Ne-au îndrumat perfect pentru a avea cadrele deosebite pe care nu le vom uita niciodata. În plus, la ședința a știut să alegă o locație deosebit de frumosă pentru ca toate acele momente să aibă un contur minunat. Mulțumim!
Încă de când am început pregătirile nunții, ne-am dorit foarte mult, mai presus de orice alt aspect să avem norocul de a colabora și de a avea la final parte de un film reusit, pe care să îl vizionăm cu drag și plăcere. Voi, nu numai că ne-ați îndeplinit această dorință, ba chiar filmul pe care l-am avut la final a fost perfect, cu mult peste ceea ce inițial ne dorisem, cu mult peste așteptările noastre. MINUNAT! Ați reușit să dați dovadă de mult profesionalism, de faptul ca puneți suflet în ceea ce faceți, de niște oameni minunați! Noi, în primul rând nu vom înceta să vă căutăm cu mare drag și plăcere pentru viitoarele evenimente din viața noastră, iar în al doilea rând, vă vom recomanda ori de câte ori vom avea ocazia, pentru că și alte persoane merită să aibă parte de un film unic, impecabil, emoţionant și plin de strălucire așa cum numai voi știți! Vă mulțumim din suflet că ați fost prezenți în cea mai importantă zi din viața noastră.
Preciso, professionale, perfezionista. Lavorare con lui è davvero stimolante. Ci siamo conosciuti anni fa per caso, per curare la ripresa di uno show di moda di un mio cliente, da lì abbiamo lavorato molto insieme. Nel tempo gli ho affidato molti clientii e la resa è sempre stata superlativa.
Îți urmăresc cu drag operele de artă! Îți spun sincer ca ești cu adevarat un Artist! Urmăriți Axinte Films pentru că merită apreciat pentru efort și munca depusă cu iubire și mult drag ❤ Te stimez!
Marius è stato disponibile da subito, molto professionale e attento nei dettagli. Affiderei a lui ancora oggi il video per il giorno del battesimo di mio figlio.
Am avut ocazia a de te cunoaste la nunta surorii mele si de acolo pur si simplu am ramas incantata de lucrarile tale. Munca o faci din dragoste si lumea o faci sa devina minunata... Cu siguranta vei fii prezent la urmatoarele evenimente din viata noastra....Best Ever !👊👊
Bravissimo e molto professionale! La persona ideale per completare il sogno di ogni copia che vuole un matrimonio da sogno!
Profesionalitate si calitate cum nu am mai vazut vreodata!!! Fara cuvinte! Complimente si success in continuare
Originalità, ambizione, stille, servizio impeccabile, simpatici, quindi la definizione perfetta per la professionalità 😘
Professionalità e carattere generale . La passione per quello che fai se vede non solo dai video, ma anche da la maniera in qui parli. Per me sei un vero professionista! Complimenti!
Professional and passionate about what they do. They'll capture your memories in the most personal way for you.
Che dire, è veramente un grande creativo, professionale. I suoi lavoro parlando da se.
De ce l-aș recomanda pe Marius? Pentru multe motive dar și pentru că este un profesionist cu talent, care nu lasă nimic la întamplare. Videografia pentru el înseamnă dăruire, iar respectul lui pentru această profesie este demn de luat ca exemplu. Dacă ar fi să-l descriu în foarte puține cuvinte aș spune că este un OM și un ARTIST în ceea ce face. Cuvintele uneori sunt neconvingătoare, însă filmele lui și a echipei cu care lucrează, arată stil, pasiune și emotie. Cu siguranță se poate învăța mult din modul său de a lucra, iar faptul că este disponibil să împărtășească cu alții din pasiunea lui, e un lucru extraordinar. Te voi recomanda cu drag ori de câte ori voi avea ocazia. Sper să lucrăm din nou împreună. Felicitări și mult succes în continuare!
O poveste scrisă prin imagini! Marius este un om minunat, iar înainte de a fi videograf, este uman! Crează magie prin munca sa! Clipurile sale sunt un Vis devenit realitate, o amintire eternă! Felicitari Marius pentru viziunea si creaţia ta! Aduci bucurie și încantare, dar cel mai important, reușesti sa aduci multă emoţie! Te voi recomanda cu drag.

Scrie un Feedback

- Apreciem efortul tău! -

×

 

Salut!

Ma bucur enorm ca esti aici si ne apreciezi munca.  Contacteaza-ma pentru a raspunde la toate intrebarile tale.

×